Powered by RND
Lyssna på Inre & Yttre Resor i appen
Lyssna på Inre & Yttre Resor i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Inre & Yttre Resor

Podcast Inre & Yttre Resor
Podcast Inre & Yttre Resor

Inre & Yttre Resor

Benny Rosenqvist & Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Lägg till
Varmt välkommen till Benny Rosenqvists och Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt podd Inre & Yttre Resor!Varje fredag presenterar vi ett nytt spännande avsnitt!Ben...
Mer
Varmt välkommen till Benny Rosenqvists och Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt podd Inre & Yttre Resor!Varje fredag presenterar vi ett nytt spännande avsnitt!Ben...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 118
 • 118. Rensa i röran!
  Genom att rensa ut det gamla bereder vi plats för det nya. Det frigör energi och plats. I dagens avsnitt pratar Benny och Helena-Magdalena om hur de rensar i röran och om de är samlare eller den som slänger. Man kan säga, med ett leende, att det ser väldigt olika ut för dom båda. Producerat av Silverdrake FörlagRedaktör: Marcus [email protected]örlag.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-21
  35:28
 • 117. Gäst: Charlotte Dohle
  Charlotte Dohle, aktuell med sin nya bok Hjärtats diamant gästar i dag podden. Charlotte brinner verkligen för att få människor att hjälpa människor genom att hjälpa dom att öppna upp sina hjärtan. I dagens avsnitt berättar Charlotte om sina olika sätt att kunna hjälpa människor där de befinner sig i livet. I Hjärtats diamant delar hon med sig av olika övningar att använda sig av, bland annat för att möta sitt inre barn. Producerat av Silverdrake FörlagRedaktör: Marcus [email protected]örlag.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-14
  30:56
 • 116. Kanaliserad skrift och automatskrift
  Vad är kanaliserad skrift och vad är automatskrift? I dagens avsnitt pratar Helena-Magdalena och Benny om att använda sig av kanaliserad skrift och automatskrift. De försöker reda ut begreppen och skillnaderna på dessa. De pratar om hur de kanaliserar sitt arbete och hur de har kanaliserat sina böcker. Benny berättar om sina möten med den fantastiska författaren Margit Sandemo som kanaliserade sin helt fantastiska serie Sagan om isfolket, vilken blev en stor succé. Producerat av Silverdrake FörlagRedaktör: Marcus [email protected]örlag.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-14
  33:55
 • 115. Gäst: Hans Oreheim
  I dagens mycket spännande avsnitt har Helena-Magdalena och Benny författaren Hasse Oreheim på besök. Hasse har nyss utkommit med sin fjärde bok "Tempelriddaren John Lionheart & den heliga blodslinjen". Hasse berättar om den dolda historien och den historia vi inte har berättats, kraftplatser och sällskap genom historien och mycket annat spännande. Producerat av Silverdrake FörlagRedaktör: Marcus [email protected]örlag.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-07
  32:14
 • 114. Myter och legender
  Myter, sägner och legender har kanske alltid funnits? Olika kulturer har sina myter och många gånger är de överensstämmande med andra kulturers myter. Likaså Gudar och Gudinnor och deras olika energier finns också jorden runt. I dagens avsnitt pratar Benny och Helena-Magdalena om dessa spännande myter och legender som genomsyrar historien. Producerat av Silverdrake FörlagRedaktör: Marcus [email protected]örlag.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-31
  31:09

Fler podcasts i Religion och spiritualitet

Om Inre & Yttre Resor

Varmt välkommen till Benny Rosenqvists och Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt podd Inre & Yttre Resor!Varje fredag presenterar vi ett nytt spännande avsnitt!Benny Rosenqvist och Helena-Magdalena är båda författare, föreläsare och arbetar som medium i Sverige och internationellt. De har även båda gemensamt en stor kärlek till att resa, att möta spännande människor på livets väg och att bidra med hopp och ljus.I deras podd kommer dom samtala om inre resor, medialitet, intuition och hur vi alla kan utveckla våra mediala sidor. De kommer också dela med sig av sina resor runt om i världen, om möten de gjort och insikter de har fått på livets väg.Benny Rosenqvist är grundare till Tidningen Nära, som han startade tillsammans med Madeleine Walles. Helena-Magdalena är sedan många år en av Tidningen Näras profil, först som bloggare och nu som astrolog.Du kan läsa mer om Benny här: https://www.bennyrosenqvist.se/Du kan läsa mer om Helena-Magdalena här: https://www.helena-magdalena.se/Varmt välkommen att resa med oss, spänn fast säkerhetsbältet så startar vi...Ljus och kärlek, Benny & Helena-MagdalenaProducent: Marcus Tigerdraake,www.silverdrakeforlag.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Inre & Yttre Resor, Medicine Woman Podcast och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Inre & Yttre Resor

Inre & Yttre Resor

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store