Powered by RND
Lyssna på Hur är det med sexlivet? i appen
Lyssna på Hur är det med sexlivet? i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarUtbildning
Hur är det med sexlivet?

Hur är det med sexlivet?

Podcast Hur är det med sexlivet?
Podcast Hur är det med sexlivet?

Hur är det med sexlivet?

Acast
Lägg till
Kalle Norwald är socionom, psykoterapeut och sexolog och ställer sig frågan "Hur är det med sexlivet?". Olika svar ska vridas och vändas på för att få flera oli...
Mer
Kalle Norwald är socionom, psykoterapeut och sexolog och ställer sig frågan "Hur är det med sexlivet?". Olika svar ska vridas och vändas på för att få flera oli...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 32
 • Hej hej säsongsavslutning, redan? - med Louise "Hej hej Vardag" Edlund Winblad
  Tiden går fort när en har roligt sägs det ju, och det är redan dags för säsongens sista avsnitt av "Hur är det med sexlivet?". Denna vecka får ni ta del av ett helt oplanerat och helt lustdrivet samtal med Louise Edlund Winblad, illustratören som tagit världen med storm med sina briljanta bilder. Podden tar nu liten paus resten av året, men återkommer i en form eller en annan 2023!Henne hittar ni här: @hejhejvardagOch mig här: @sexologkallenorwald Signa upp dig för Acast+ för att lyssna så passar du även på att stötta arbetet med podden. https://plus.acast.com/s/hur-ar-det-med-sexlivet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-11-24
  45:10
 • Hur kan hedersnormer påverka sexet? - med Hanna Cinthio
  Normer påverkar oss alla på en rad olika sätt, och i kontexter som präglas av normer blir det många gånger ännu tydligare. Exkluderingen syns snabbt och påverkningarna kan bli många. Detta och mycket annat ska jag prata om med Hanna Cinthio som forskar på området. I avsnittet nämns följande rapport författad av RFSU: Röster om sexualundervisning från unga med erfarenhet av hedersnormer Signa upp dig för Acast+ för att lyssna så passar du även på att stötta arbetet med podden. https://plus.acast.com/s/hur-ar-det-med-sexlivet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-11-17
  45:16
 • Är alla transpersoner heterosexuella? - med Fredrik Stillerud
  Både sexologi och psykoterapi har många gånger sin utgångspunkt i heteronormativitet. Det krävs med det lite läsning och tankeverksamhet för att öka medvetenheten hur transpersoner mår och har det. Denna vecka har jag bjudit in Fredrik Stillerud som är transman och som gör mycket gott för det queer communityt.I avsnittet nämner vi bland annat:QueersurgeonTrystan ReeseTransammans Fredrik finner ni på: @queertility_Och jag är kvar på: @sexologkallenorwald Signa upp dig för Acast+ för att lyssna så passar du även på att stötta arbetet med podden. https://plus.acast.com/s/hur-ar-det-med-sexlivet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-11-10
  41:40
 • Vem våldtar? - med Ulla Thorslund
  Många känner någon som har erfarenhet av sexuella övergrepp men ingen känner någon som begått dem. Det brukar ju sägas så i alla fall. En person som träffat många som begått övergrepp är psykologen Ulla Thorslund med lång erfarenhet av att möta de som utsätter andra för våld och sexuella övergrepp och detta är ett samtal jag sett fram emot att ha under lång tid. Ulla hittar ni här: @leg.psykolog_ulla_thorslund och härKalle hittar ni här: @sexologkallenorwald Signa upp dig för Acast+ för att lyssna så passar du även på att stötta arbetet med podden. https://plus.acast.com/s/hur-ar-det-med-sexlivet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-11-03
  43:42
 • Hur har jag sex när det gör ont? - med Gabrielle Baker
  Sex är i bästa av världar något som är skönt för alla inblandade. Dessvärre är det inte alltid det livet erbjuder. Genitala smärtor och samlagssmärtor är något som står i vägen för många, och i detta avsnitt slår jag mig ned med barnmorskan Gabrielle Baker för att prata om hur detta arbetas med på ungdomsmottagningen, vad smärtorna kan bero på och hur en kan hantera detta hinder. Signa upp dig för Acast+ för att lyssna så passar du även på att stötta arbetet med podden. https://plus.acast.com/s/hur-ar-det-med-sexlivet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-10-27
  36:06

Fler podcasts i Utbildning

Om Hur är det med sexlivet?

Kalle Norwald är socionom, psykoterapeut och sexolog och ställer sig frågan "Hur är det med sexlivet?". Olika svar ska vridas och vändas på för att få flera olika perspektiv på sexualitet och relationer. Varje vecka kommer vi bege oss ut på sexologiskt safari med ett tema i taget för att kunna lära oss nytt och få gammalt omvärderat eller bekräftat när det kommer till sexualitet.Men Kalle vill också höra från ER! Har du en fråga eller fundering gällande sex och relationer som du vill ställa? Spela in din fråga på en röstmemo-app i din telefon och maila den till [email protected] alternativt skicka in en fråga genom det skrivna ordet till samma adress så kanske jag besvarar den i ett kommande avsnitt! Nu kör vi! Signa upp dig för Acast+ för att lyssna så passar du även på att stötta arbetet med podden. https://plus.acast.com/s/hur-ar-det-med-sexlivet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Hur är det med sexlivet?, Snacka Snyggare och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Hur är det med sexlivet?

Hur är det med sexlivet?

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Hur är det med sexlivet?: Poddsändningar i Familj