Powered by RND
Lyssna på Helt sant i Barnradion i appen
Lyssna på Helt sant i Barnradion i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Helt sant i Barnradion

Podcast Helt sant i Barnradion
Podcast Helt sant i Barnradion

Helt sant i Barnradion

Sveriges Radio
Lägg till
Ett roligt vetenskapsprogram med humor och knasiga fakta. Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl
Mer
Ett roligt vetenskapsprogram med humor och knasiga fakta. Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 194
 • Vårens favoriter i Helt sant!
  I det här avsnittet av Helt sant har vi samlat några favoriter från vårsäsongen! Det blir allt från game show och robothundar till skönsång i kör! Helt Sant programleds av Dilan Apak, Julia Öjbrandt ljudlägger och mixar och i sketcherna hör du Elvira Lander, Moa Lundqvist, Elinor Svensson och Camilla Fågelborg. Producent för programmet är Mårten Andersson.
  2022-06-12
  11:34
 • Luft i tanken och en släkting till kluring!
  I veckans Helt sant! pratar vi om bränsle - gjort av luft! Och så blir det en väldigt förvirrad kluring, som faktiskt är en släkting till oss allihop! Helt Sant programleds av Dilan Apak, Julia Öjbrandt ljudlägger och mixar och i sketcherna hör du Elvira Lander och Moa Lundqvist. Producent för programmet är Mårten Andersson.
  2022-06-05
  10:49
 • Skönsång och krympande hjärnor!
  I veckans avsnitt av Helt sant får vi lära oss om våra krympande hjärnor, bin som kanske gillar kött och mirakelmedicinen körsång! Svängigt! Helt Sant programleds av Dilan Apak, Julia Öjbrandt ljudlägger och mixar och i sketcherna hör du Elvira Lander och Moa Lundqvist. Producent för programmet är Mårten Andersson.
  2022-05-29
  9:44
 • Klotformad kluring och resor i rymden!
  Den här veckan i Helt sant ger vi oss ut i rymden, mystiska nya objekt, och så blir det en mycket lurig, och väldigt gullig kluring! Kan DU lista ut den? Helt sant är ett roligt vetenskapsprogram med humor och knasiga fakta.Nytt mystiskt rymdobjekt i VintergatanI detta avsnittet berättar Dilan att man har upptäckt en helt ny mystiskt grej i Vintergatan som kan lysa superstarkt och skickar ut strålningspulser. Väldigt spännande!Helt Sant programleds av Dilan Apak, Julia Öjbrandt ljudlägger och mixar och i sketcherna hör du Elinor Svensson och Camilla Fågelborg. Producent för programmet är Mårten Andersson.
  2022-05-22
  10:30
 • Blåvalsbesök och pyssel i plast!
  I veckans avsnitt av Helt sant får vi träffa Blåvalen igen - och den är INTE på bra humör. Dessutom pratas det om bläckfiskars tålamod och om att pyssla med plast! Dilan har massor med plastpyssel-tips! Helt sant är ett roligt vetenskapsprogram med humor och knasiga fakta.Coronaplast i havenI det här avsnittet pratar vi också om att coronapandemin har ställt till med en massa skräp, men hur mycket coronaplast har egentligen hamnat i haven under pandemin?Helt Sant programleds av Dilan Apak, Julia Öjbrandt ljudlägger och mixar och i sketcherna hör du Elvira Lander och Moa Lundqvist. Producent för programmet är Mårten Andersson.Vill du ha lite inspiration för DITT plastpyssel? Klicka här! Eller här!
  2022-05-15
  11:15

Fler podcasts i Barn och familj

Om Helt sant i Barnradion

Ett roligt vetenskapsprogram med humor och knasiga fakta. Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl
Podcast-webbplats

Lyssna på Helt sant i Barnradion, Våra sanningar med Vivi & Carin och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Helt sant i Barnradion

Helt sant i Barnradion

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Helt sant i Barnradion: Poddsändningar i Familj