Powered by RND
Lyssna på Häxtimmen i appen
Lyssna på Häxtimmen i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Häxtimmen

Podcast Häxtimmen
Podcast Häxtimmen

Häxtimmen

Häxtimmen
Lägg till
Planeternas inverkan på oss, tarotkort, hokus pokus och övernaturliga fenomen. Häxtimmen leds av Ebba Bjelkholm, känd som Tarotgäri på instagram och handlar om ...
Mer
Planeternas inverkan på oss, tarotkort, hokus pokus och övernaturliga fenomen. Häxtimmen leds av Ebba Bjelkholm, känd som Tarotgäri på instagram och handlar om ...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 83
 • Sommarsolstånd 21 juni
  Den häxiga högtiden Sommarsolståndet äger rum den 21 juni, årets ljusaste dygn då magin är extra stark och naturen är som mest kraftfull (och älvor och andar enligt folktron lättare hälsar på i vår dimension). I veckans avsnitt berättar Ebba om sommarsolståndets magi och astrologi och tipsar om en magisk solståndsformel.På Patreon.com/haxtimmen finns en guidad simmarsolståndsmeditaton som aktiverar din inre eldFölj Ebba på instagram @tarotgari för mer astro, tarot och magi Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-16
  27:18
 • Kort rapport om Venus i Lejonet och häxgudinnan Circe
  På grund av stämbandsproblem är veckans avsnitt kortare än vanligt men Ebba berättar om Venus intåg i Lejonet (sommarens pepp-transit) och om häxgudinnan Circe. På patreon.com/haxtimmen finns däremot ett fullmatat nytt avsnitt om Månens Karmiska Noder som är avgörande för att undersöka både tidigare liv och ditt öde i astrologi. Den södra noden visar vem du har varit i tidigare liv och mönster som du lätt faller tillbaka i, och den norra noden visar vad du behöver röra dig mot för att utvecklas som mest. Räkna ut vilka tecken som dina egna noder finns i här: astrostyle.com och lyssna på avsnittet där Ebba går igenom vad Noderna säger i astrologi och deras betydelse i varje tecken <3Följ ebba på instagram: @tarotgari Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-09
  12:06
 • Fullmåne i Skytten - astrologi, ritual och guidad meditation
  På söndag 4 juni äger en eldig fullmåne i Skytten rum (äntligen en vanlig fullmåne efter ellipserna). Ebba berättar allt du behöver veta om fullmånen och guidar dig genom en ritual som tänder din inre eld!Stötta Häxtimmen på patreon.com/haxtimmenoch följ ebba på @tarotgari och www.tarotgari.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-02
  43:38
 • Själsliga rötter, familjekonstellationer och karmiska arv med gäst Clara Nordlander Wiberg
  Hur kan ditt horoskop visa vad du ärvt från dina förfäder eller tidigare liv? Kan vi komma i kontakt med våra döda släktingar genom tekniken som kallas för familjekonstellation? Och hur mycket av våra rädslor och sorger kommer egentligen från tidigare generationer?I veckans avsnitt diskuterar Ebba och Clara Nordlander Wiberg familjekonstellationer, spirituell hantering av trauman, ärvd sorg, karma och våra rötter. Vi vänder oss ner mot den djupaste natten där grunden till vilka vi är och kan bli finns. På patreon.com/haxtimmen finns ett extraavsnitt där Ebba och Clara pratar vidare om rötter, månförmörkelsen, Active imagination (Jungs teknik för att hantera återkommande drömmar) mmFölj Ebba på instagram @tarotgari för mer astro, tarot och magi Clara hittar ni på @claranordlanderwiberg på instagram <3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-26
  1:26:11
 • Vad innebär dina Födelsekort i tarot? med gäst Sofia Edgren
  Säsongspremiär av Häxtimmen! I veckans avsnitt pratar Ebba med Sofia Edgren, journalist, yogi & tarot-entusiast om “födelsekort” i tarot och vad de innebär. Vi har alla två (i några få fall tre) tarotkort som är våra födelsekort. De räknas ut med numerologi och representerar din allra viktigaste livsläxor. Det du behöver lära dig, förstå, gå igenom för att växa! Det blir ett djupt samtal om livsomvälvande tarotkort, Eremiten som pepp, döden, gudinnan Kali, På tarotgari.com/taroskop kan du läsa hur du räknar ut dina födelsekort och läsa om varje kombination. På patreon.com/haxtimmen finns ett nytt bonusavsnitt där Ebba går igenom vad varje årskort i tarot står för <3 Följ Ebba på instagram @tarotgari för mer astro, tarot och magiOch! Missa inte Ebbas astroklasser live, du som är Patreon betalar endast 100kr för att medverka, läs mer här: Astroklass live Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-19
  1:16:45

Fler podcasts i Religion och spiritualitet

Om Häxtimmen

Planeternas inverkan på oss, tarotkort, hokus pokus och övernaturliga fenomen. Häxtimmen leds av Ebba Bjelkholm, känd som Tarotgäri på instagram och handlar om allt från astrologi och auror till tarot och hur man hittar sitt inre häxa. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Häxtimmen, Nådens År och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Häxtimmen

Häxtimmen

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store