Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Eftermiddag i P3 i appen
Lyssna på Eftermiddag i P3 i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Eftermiddag i P3

Podcast Eftermiddag i P3
Podcast Eftermiddag i P3

Eftermiddag i P3

Sveriges Radio
Lägg till
Ditt sällskap, överallt. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren Mer
Ditt sällskap, överallt. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 500
 • Konstiga uttryck man använder och Magge vs. Loonin i en Succession-debatt
  Linda Hjertén-inspirerande interaktionen om konstiga uttryck man använder men ingen fattar tas upp. P3 Nyheters Matilda Rånge rapporterar om kamerakranen som sänkte demonstranten i Let's Dance. Effie Karabuda snackar om e-sport som blir nu en riktig sport. Margret Atladottir spoilar sista avsnittet av Succession, vilket leder till en debatt mellan henne och dramatikern samt Hannas goda vän Alexandra Loonin. Programledare: Christopher Garplind och Hanna Hellquist.
  2023-05-30
  1:01:40
 • Riktigt sårad av riktad reklam, en superstressad Hanna och all kultur är mid
  Christopher Garplind blev triggad av en reklam för en korsett han fick riktad mot sig. Hanna Hellquist sänder sin sista vecka innan semester och är extremt stressad. P3 Nyheters Matilda Rånge rapporterar om det stökiga derbyt mellan AIK och Djurgården. Johan Mathias Sommarström rapporterar från Ankara och sammanfattar Erdogans vinst i det turkiska presidentvalet. Michelle Hallström svarar på frågan om all kultur är mid, då mid i detta fall betyder medioker. Programledare: Christopher Garplind och Hanna Hellquist.
  2023-05-29
  57:50
 • Veronica Maggio i fillo och nu är det slutdelat på Netflix
  Enligt en lyssnare som skrev in: "Sämsta avsnittet någonsin". Verkligen inte menar vi när Hanna och Christopher pratar Heimlich-manövern. Effie Karabuda meddelar om att Netflix ryter till även i Sverige om att sluta dela lösenord. Och självfallet i rutin, Vardagsfilosofiska rummet med ett premiumnamn. Artisten Veronica Maggio intar heta stolen och ställs mot väggen! P3 Nyheters Matilda Rånge rapporterar om uppföljningen av skämtboken mest känd från "Gift vid första ögonkastet". Programledare: Christopher Garplind och Hanna Hellquist.
  2023-05-25
  1:01:03
 • Lek- och busonsdag med Oscar Zia, litterära beefs och dealbreakers
  Oscar Zia är lekledare och testar Hanna Hellquist och Christopher Garplinds kunskaper om ökända sommarplågor. Victor Malm berättar om litterära dissar i berömda verk och får en liten diss från Hanna på köpet. Matilda Rånge från P3 Nyheter om företag som hatar returer och att danstillståndet hävs. Programledare: Christopher Garplind och Hanna Hellquist
  2023-05-24
  56:54
 • Fallen vi aldrig glömmer, Twitterkaos och monarkinytt med Sara Ericsson
  Margret Atladottir om hur hennes fall får män på fall. Effie Karabuda om hur Elon Musk skapat kaos på Twitter och det har lett till en spridning av en falsk pentagonbild. P3 nyheters Matilda Rånge om Liseberg klipper unga besökares årskort och rasismskandalerna som skakat La Liga. Vi får även finbesök av monarkiexperten Sara Ericsson om Harry och Meghans omdiskuterade vansinnesfärd och att prinsessan Victoria den mest populära personen i Sverige. Programledare: Christopher Garplind och Margret Atladottir.
  2023-05-23
  55:19

Fler podcasts i Nyheter

Om Eftermiddag i P3

Ditt sällskap, överallt. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren
Podcast-webbplats

Lyssna på Eftermiddag i P3, Travpodden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Eftermiddag i P3

Eftermiddag i P3

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Eftermiddag i P3: Poddsändningar i Familj