Powered by RND
Lyssna på Framgångsakademin i appen
Lyssna på Framgångsakademin i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Framgångsakademin

Podcast Framgångsakademin
Podcast Framgångsakademin

Framgångsakademin

Framgangsakademin
Lägg till
Framgångsakademin podcast är podden för dig som vill utvecklas, bli effektivare, smartare och lära dig dom absolut främsta teknikerna för att optimera ditt liv....
Mer
Framgångsakademin podcast är podden för dig som vill utvecklas, bli effektivare, smartare och lära dig dom absolut främsta teknikerna för att optimera ditt liv....
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 44
 • Tips för att förverkliga dina drömmar - Carina Sunding
  Dyk ner i en inspirerande diskussion där vi utforskar kraften i reflektion kontra ältande och vikten av att ta små steg mot stora drömmar. Upptäck Seinfeldmetoden, ett "action hack" som har hjälpt många att hålla fokus och driv på sin resa. Detta avsnitt serverar inte bara insikter om personlig utveckling och ledarskap, utan ger också en inblick i hur man kan leda med passion och inspiration.Carina Sunding är entreprenör, inspiratör och coach, och aktuell med den nya kursen "Sluta tänka, börja göra" på Framgångsakademin. Som skapare av make it happen-metoden och grundare av Sveriges största inspirationsnätverk 4good hjälper hon människor att utvecklas i riktning mot sina drömmar och mål. Ja, hon har faktiskt till och med titeln "drömförverkligare". Hon har också skrivit boken “Make It Happen - 10 steg till att forma din framtid” och driver podcasten “Sunshinepodden”. Carina Sunding har stor erfarenhet av att gå från idé till verklighet och allt vad det innebär. Att utveckla ett företag från noll, att stå utan inkomst och kasta sig ut i det okända.Stort tack för att du lyssnade.Tack för att du lyssnade.I samband med avsnittet erbjuder vi en rabattkod på 20% som gäller fram till 2023-08-31. Kampanjkoden är 'utvecklas20'. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och när du blir medlem i 12 månader. Notera att erbjudandet inte kan kombineras med andra erbjudanden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-29
  36:11
 • Från hemlös visionär till miljonär - Maziar Nodehi
  Maziar Nodehi är serieentreprenören som vid 28 års ålder är delägare i tre bolag, blivit listad i Forbes och lever sin dröm. Hans visioner om världen började när han som 15-åring var hemlös och åkte runt på fosterhem. Hans motto är "If you didn't fail, you didn't try" som syftar till en inställning där misstag är en naturlig del av resan och att du inte ska låta rädslan hålla dig tillbaka. Han anser också att tillgången till mentorer och förebilder som delar ens resa och problem är avgörande för att lyckas. Hör honom prata om sina topp tre verktyg för att lyckas med sin idé, med hur han jobbar med sin personliga utveckling och sina tankar och om sitt företag Biotonomy Vertical Garden som klär om traditionella byggnader med vertikala trädgårdar i symbios med naturen.Tack för att du lyssnade.I samband med avsnittet erbjuder vi en rabattkod på 20% som gäller fram till 2023-08-31. Kampanjkoden är 'utvecklas20'. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och när du blir medlem i 12 månader. Notera att erbjudandet inte kan kombineras med andra erbjudanden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-10
  24:26
 • Vässa ditt rationella tänkande - Magnus Helgesson
  Magnus Helgesson är superentreprenören och den mentala coachen som redan vid 21-års ålder tjänat sin första miljon. Som 23-åring startade han den första restaurangen som idag är en av Sveriges mest framgångsrika restaurangkedjor, Harry’s - som omsätter över 700 miljoner.Magnus har rest världen runt för att hitta mästare som utbildar i personlig utveckling, där han intervjuat 508 framgångsrika personer om deras nycklar. Han har skrivit tre böcker, föreläst för hundratusentals människor och varit den världsberömda coachen Tony Robbins högra hand. Hör honom berätta om hur vi går att fatta omedvetna beslut bottnade i rädsla, till att fatta medvetna beslut som tar oss i den riktning vi vill. Hur vi tar ägarskap över vårt liv och förstår våra mänskliga behov.Tack för att du lyssnadeI samband med avsnittet erbjuder vi en rabattkod på 20% som gäller fram till 2023-08-31. Kampanjkoden är 'utvecklas20'. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och när du blir medlem i 12 månader. Notera att erbjudandet inte kan kombineras med andra erbjudanden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-27
  13:48
 • Så får du andra att lyssna på dig - Elaine Eksvärd
  Elaine Eksvärd är retorikexperten som vägleder dig i slagkraftig kommunikation. Hon är hyllad författare till tre bästsäljande böcker om modern retorik och har drygt tio års erfarenhet som professionell föreläsare. Elaine anlitas även flitigt som retorik-kommentator i media och har bland annat kommenterat de svenska och amerikanska valen. I övrigt faciliterar hon olika workshops inom kommunikation. Oavsett om du ska hålla en presentation, är tvungen att lämna ett tråkigt besked till någon eller vill lösa ett missförstånd, ger hon dig verktygen du behöver för att kunna göra det framgångsrikt och snyggt.Hör om hennes bästa strategier för att du ska få andra att vilja lyssna på det du säger och komma ihåg det du har sagt. Hon delar också med sig av tips för när du ska pitcha din idé.Tack för att du lyssnade.I samband med avsnittet erbjuder vi en rabattkod på 20% som gäller fram till 2023-08-31. Kampanjkoden är 'utvecklas20'. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och när du blir medlem i 12 månader. Notera att erbjudandet inte kan kombineras med andra erbjudanden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-13
  26:55
 • Minska din stress - Lars-Eric Uneståhl
  Varför ska man inte kunna träna mentalt, precis som man tränar fysiskt? Den frågan ställde sig före detta idrottaren Lars-Eric Uneståhl som ung, då han intresserade sig för varför prestationen går upp och ner. År 1969 tog han den mentala träningen till Sverige och har idag hjälpt miljontals människor att hantera och förebygga stress. Han är psykolog och författare och har forskat i många år på Uppsala universitet om stress och mental träning och hur vi bäst lär oss saker. De senaste 50 åren har han hjälpt elitidrottare, företagsledare och privatpersoner att bemästra sina mentala processer. Hör honom prata om stressens natur, om stressimmunitet och stresshantering och om mental träning.Tack för att du lyssnade.I samband med avsnittet erbjuder vi en rabattkod på 20% som gäller fram till 2023-08-31. Kampanjkoden är 'utvecklas20'. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och när du blir medlem i 12 månader. Notera att erbjudandet inte kan kombineras med andra erbjudanden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-28
  17:48

Fler podcasts i Utbildning

Om Framgångsakademin

Framgångsakademin podcast är podden för dig som vill utvecklas, bli effektivare, smartare och lära dig dom absolut främsta teknikerna för att optimera ditt liv. Vill du veta ännu mera gå in på framgangsakademin.se där dom främsta mästarna delar med sig av vad de lärt sig under sin livstid och skapat kurser som hjälpt tusentals personer att nå sina drömmar och mål.https://akademins.framgangsakademin.se/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Framgångsakademin, Livslångt och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Framgångsakademin

Framgångsakademin

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store