Powered by RND
Lyssna på Försvunnen i appen
Lyssna på Försvunnen i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Försvunnen

Podcast Försvunnen
Podcast Försvunnen

Försvunnen

Naudio
Lägg till
I “Försvunnen” kommer du närmare svenska fall som det är svårt att slita blicken ifrån. Med en mikrofon beger sig Försvunnen-redaktionens utsända till platserna...
Mer
I “Försvunnen” kommer du närmare svenska fall som det är svårt att slita blicken ifrån. Med en mikrofon beger sig Försvunnen-redaktionens utsända till platserna...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 25
 • Försvunnen: Influencern
  Ny säsong av Försvunnen kommer snart. Lyssna före alla andra i appen Naudio, första avsnittet släpps där den 22 september. Med koden FORSVUNNEN8 kan du lyssna för halva priset i 8 veckor.
  2023-09-20
  1:53
 • Poddtips: True crime i Naudio Dox
  Missa inte true crime på Naudio Dox. "Gola, vittna, dö" tar sin start en mörk vinterkväll 2017 när en tvåbarnspappa bevittnar flera unga killar fly, efter en skjutning i Hallonbergen utanför Stockholm. Inom loppet av några veckor mister tre personer livet, och Sveriges första vittnesmord är ett faktum. Vem kommer att våga vittna nu, när priset är så högt? "Sturebymordet" handlar om fallet Therese Johansson Rojo. Trots den hårda mediebevakningen är rättsfallet fortfarande otroligt gåtfullt. Hur kunde ett svartsjukedrama tonåringar emellan gå så långt? I omskakande poddokumentären "Familjen" hör du om familjen Al Asim från Angered utanför Göteborg, om dem som drabbats av deras brott och myndigheternas jakt för att sätta dit dem, en gång för alla. Sista avsnittet av "Familjen" sänds 11 september, de andra dokumentärerna finns att lyssna på i sin helhet på Naudio Dox redan nu.
  2023-09-04
  0:59
 • TEASER Lyssna på alla avsnitt av Försvunnen: Fallet Mattias
  Lyssna på alla avsnitt av "Försvunnen: Fallet Mattias" i Naudios app. Använd koden FORSVUNNEN8 för 8 veckors lyssning för endast 69 kronor. Under Alessandros arbete i Ljungby har en del spår klarnat men samtidigt har fler frågor väckts. I säsongens sista avsnitt försöker redaktionen reda ut vad som klarnat och vad som fortfarande är skymt i dunkel. Tidigare, för allmänheten, okända spår har uppdagats men det stora frågetecknet om vad som händer Mattias under natten till hans försvinnande kvarstår. Varför lämnar han festen utan ytterkläder och hur är berusningsgraden egentligen? Stämmer tidslinjerna?
  2023-08-09
  0:47
 • TEASER Försvunnen: Fallet Mattias avsnitt 7
  Lyssna på avsnitt 7 av "Försvunnen: Fallet Mattias" i Naudios app. Använd koden FORSVUNNEN8 för 8 veckors lyssning för endast 69 kronor. I avsnitt 7 stannar sökarbetet sakta men säkert av. Polisen Peter Martin, som höll i utredningen från början, är fast besluten att man gjort vad man kunnat. På internet florerar flera teorier om vad som kan ha fått Mattias att ge sig ut ensam och oklädd i den kalla natten. Finns det något fog för teorierna? Genom experter försöker Alessandro närma sig ett svar på om det är tomma rykten eller teorier av substans. I “Försvunnen: Fallet Mattias” beger sig reportern Alessandro Nilsson till Ljungby för att prata med utredarna, privatsökarna och vännerna som alla påverkats av det uppmärksammade försvinnandet.
  2023-08-02
  0:40
 • TEASER Försvunnen: Fallet Mattias avsnitt 6
  Lyssna på avsnitt 6 av "Försvunnen: Fallet Mattias" i Naudios app. Använd koden FORSVUNNEN8 för 8 veckors lyssning för endast 69 kronor. Spåren efter Mattias har lett polisen till Lagan men man står fortfarande utan svar. Alessandro träffar den pensionerade polisen Anders Leicht, som varit med och utvecklat polisens utbildning i eftersök av försvunna personer, för att diskutera utredningen om Mattias försvinnande. Youtubern Alexander Rask berättar i sina videor att Ljungbys ungdomar hör av sig till honom med tips som polisen inte har. Ligger det något i tipsen han fått? I “Försvunnen: Fallet Mattias” beger sig reportern Alessandro Nilsson till Ljungby för att prata med utredarna, privatsökarna och vännerna som alla påverkats av det uppmärksammade försvinnandet.
  2023-07-26
  0:41

Fler podcasts i Verkliga brott

Om Försvunnen

I “Försvunnen” kommer du närmare svenska fall som det är svårt att slita blicken ifrån. Med en mikrofon beger sig Försvunnen-redaktionens utsända till platserna som påverkats i grunden av försvinnanden och mord, och försöker reda ut vad som hänt, och varför.Lyssna före alla andra och utan reklam i dokumentärappen Naudio. Du kan alltid lyssna gratis första dagarna och sedan betalar du endast 69 kronor i månaden för tillgång till hundratals dokumentärer, med möjlighet att avsluta när du vill. Kontakt: [email protected] Ansvarig utgivare: Johanna Gafvelin Iphone (App Store)Android (Google Play Store)
Podcast-webbplats

Lyssna på Försvunnen, Exposed: Cover-Up at Columbia University och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Försvunnen

Försvunnen

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Försvunnen: Poddsändningar i Familj