Powered by RND
Lyssna på Forntida Astronauter i appen
Lyssna på Forntida Astronauter i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Forntida Astronauter

Podcast Forntida Astronauter
Podcast Forntida Astronauter

Forntida Astronauter

Forntida Astronauter
Lägg till
Har vi haft besök av utomjordligt liv i ett avlägset förflutet och har dessa forntida astronauter hjälpt oss att skapa vår civilisation?Låt oss se.Följ mitt ins...
Mer
Har vi haft besök av utomjordligt liv i ett avlägset förflutet och har dessa forntida astronauter hjälpt oss att skapa vår civilisation?Låt oss se.Följ mitt ins...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 47
 • Extraavsnitt: Samtal med Alicia & Kim
  CE5 Sweden är grundat. I och med att jag gjort detta, lämnas nu allt över till ett nytt team. Detta föreställer ett samtal med det nya teamet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-26
  1:09:30
 • Extraavsnitt: En presentation
  I detta avsnitt presenterar jag den aktör som ska sätta ihop de resor jag planerar.Det är ljudet från ett Zoom-möte. Därav lite sämre ljudkvalitet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-14
  17:17
 • Bonusavsnitt: Vittnesmål
  Det ni hör här är ett samtal mellan mig och en kvinna vid namn Jenny.Då och då samtalar jag med vittnesmål till märkliga händelser. Ljudupptagningen är gjord via Zoom, därav något sämre ljudkvalitet.Det finns fler vittnesmål likt detta att ta del av på min Patreon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-10
  18:13
 • Påskön
  I podden på Patreon avhandlar jag ett stort antal av platser likt Påskön. Platser jag anser hör till teorin "Forntida Astronauter".Om du vill höra och se mer, hittar du fortsättningen på Patreon.Du laddar ner appen Patreon, registrerar dig och letar på Forntida Astronauter.Du kan då räkna med minst två avsnitt varje vecka där ett av avsnitten är i filmformat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-09
  14:20
 • Mytologi
  Ju längre tillbaka i tiden vi tittar desto mer information verkade dessa tidiga civilisationer ha gällande mänsklighetens ursprung, vilka vi egentligen är och vår riktiga historia. Oavsett vilken kontinent du väljer att titta på, är det flera saker som är identiska. Idag kallar vi det mytologi.Om du tycker om denna podd, finns det en fortsättning på Patron där jag dels publicerar nya poddavsnitt varje vecka. Utöver det skapas en hel del filmmaterial.https://www.patreon.com/forntidaastronauterJag hoppas såklart att vi ses är. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-03
  20:02

Fler podcasts i Religion och spiritualitet

Om Forntida Astronauter

Har vi haft besök av utomjordligt liv i ett avlägset förflutet och har dessa forntida astronauter hjälpt oss att skapa vår civilisation?Låt oss se.Följ mitt instagramkonto för dagliga poster i ämnet:https://www.instagram.com/forntidaastronauter/Om du tycker om denna podd, kan du beställa den som bok. Här beställer du boken "Forntida Astronauter - Gudarna Måste Vara Tokiga":https://www.solentro.se/publish/astronauter-forntida/forntida-astronauter--gudarna-maste-vara-tokiga Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Forntida Astronauter, Råd från ovan och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Forntida Astronauter

Forntida Astronauter

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Forntida Astronauter: Poddsändningar i Familj