Powered by RND
Lyssna på Förlossningspodden i appen
Lyssna på Förlossningspodden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Förlossningspodden

Podcast Förlossningspodden
Podcast Förlossningspodden

Förlossningspodden

Emma Philipsson
Lägg till
En feministisk podcast som pratar födande, känslor, ideal, föreställningar om amning och smärta, underbara upplevelser och om svåra känslor. Och så berättas det...
Mer
En feministisk podcast som pratar födande, känslor, ideal, föreställningar om amning och smärta, underbara upplevelser och om svåra känslor. Och så berättas det...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 219
 • 255. Silas
  Det andra bonusavsnittet som inte handlar om födande, men väl om andra viktiga saker!Hur använder man pronomen om man inte vet vilket pronomen som är rätt? Är transpersoner upptagna av stereotypa könsroller? Hur ser lagen ut för könsbyte?Måste man förstå allt för att vara respektfull?Silas är jurist vid Folkets juristbyrå och kommer guida oss genom detta inte så komplicerade ämne. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-05-28
  55:25
 • 254. Emilia
  Jag och Emilia har i över ett år försökt få till en inspelning. Vi träffades när Emilia gick min doulautbildning men på sätt och vis träffade jag Emilia redan när jag läste hennes bok "En förälders födelse".Det blir ett samtal om födande, premissen för föräldraskap och om att inse och förlika sig med hur det blev och det man gjorde.Den som tänker att NU är läget att bli Patreon blir det här: https://www.patreon.com/forlossningspodden1 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-05-18
  1:24:31
 • 253. Leontine
  Ganska ofta hör vi talas om personer som tar hjälp av en donator för att få barn, men ganska sällan hör vi från den som blivit till med hjälp av en donator.Leontine berättar om sina erfarenheter och om sin uppväxt. Och om tankarna kring hur hon och hennes partner tänker kring att få barn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-05-11
  45:28
 • 242. Becka
  Det här är ett avsnitt som delvis handlar om sexuella övergrepp. Därför har jag (i samråd med Becka) valt att göra det lyssningsbart för alla. För det här, mina vänner, är ett underbart, roligt och fint avsnitt om två födslar. Om hur födslarna behövde anpassas efter det som hänt men därför också blev magiska.Vill du bli Patreon? Isåfall blir du det här: https://www.patreon.com/forlossningspodden1 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2021-12-14
  1:36:18
 • Att leva med våld
  Det här är ett specialavsnitt om våld och våldsutsatthet. Kristin Svensson jobbar på Kompetenscentrum mot våld i nära relationer i Malmö. Lyssna på vårt samtal om fysiskt och psykiskt våld i nära relationer.Är Du utsatt för fysiskt eller psykiskt våld och behöver hjälp?Till kvinnofridslinjen kan man ringa både som utsatt men också som anhörig. Deras telefonnummer är 020-505050 och du kan ringa dygnet runt.På unizon.se finns massor av hjälp och stöd. Där finns även alla tjej- och kvinnojourer samlade. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2020-10-28
  1:06:41

Fler podcasts i Barn och familj

Om Förlossningspodden

En feministisk podcast som pratar födande, känslor, ideal, föreställningar om amning och smärta, underbara upplevelser och om svåra känslor. Och så berättas det ofta om när en unge hittar sin väg ut i världen! Varje onsdag kommer det en ny gäst till studion och pratar med mig som heter Emma Philipsson som utöver poddmakande bland annat jobbar som doula och har varit med vid massor av förlossningar utöver min egen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Förlossningspodden, Kylskåpsradion och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Förlossningspodden

Förlossningspodden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store