Powered by RND
Lyssna på Föräldrapeppen i appen
Lyssna på Föräldrapeppen i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Föräldrapeppen

Podcast Föräldrapeppen
Podcast Föräldrapeppen

Föräldrapeppen

Dagen
Lägg till
Efter 25 års äktenskap, och med fyra barn i åldrarna 9-20 år, delar Nette och Gabbe med sig av erfarenheter kring relationer, föräldraskap och tro. Det blir hög...
Mer
Efter 25 års äktenskap, och med fyra barn i åldrarna 9-20 år, delar Nette och Gabbe med sig av erfarenheter kring relationer, föräldraskap och tro. Det blir hög...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 44
 • Avsnitt 44: Gaming - onödigt med skärmförbud?
  Hur ska man tänka som förälder med gaming? Hur kan man engagera sig? Hur ska man sätta gränser? Inte helt lätt!   Vi pratar med Tomas Lyckedal - en av de mest erfarna inom e-sport och gaming. Tidigare strategichef på Dreamhack, och idag affärsutvecklingschef på Black Molly Entertainment som bland annat ligger bakom ”Esportstudion” som sänder många av de största turneringarna. Han är även förälder som gärna själv sätter sig och spelar med kompisar efter läggning.   Tomas menar att vi ofta lyfter fram de negativa aspekterna med spel, som att det är mycket stillasittande och att många spel är våldsamma. Men han kommer med helt nya tankegångar och menar att framför allt är gaming något socialt, och att föräldrafrågan är en av de mest intressanta inom gaming.
  2023-09-14
  1:11:42
 • Avsnitt 43: Kommunikation, konflikt och sex
  Här kommer vår andra live podd från Löttorp och Elcas sommarfestival! Vi kastar oss ut och pratar om den ärliga relationen. Hur svårt det kan vara att kommunicera, konflikthantera och hur kan vi prata om sex på ett bra sätt med varandra?
  2023-08-10
  36:25
 • Avsnitt 42: Sänk axlarna
  Här kommer Föräldrapeppens första live podd! Inspelad på Löttorp från Elcas sommarfestival. Vi pratar om att sänka axlarna i sitt föräldraskap och hur viktigt det är att vi kommer med hopp till våra unga. Konkreta och ärliga tips!
  2023-08-09
  32:57
 • Avsnitt 41: Sommar och allas förväntan - hur kan man parera det?
  Vi pratar och tar tempen på några av sommarens konferenser som vi precis varit på. Måste man åka på konferens? Är det bra?    Gabbe kommer ut med en krämpa igen och berättar om ett traumatiskt besök hos sjukgymnasten. Lyssnarfrågor: Är det värt att bråka? Hur gör man om man har svårt att fatta beslut?    Vi ger en shoutout till Nettes farbror Joel 80 år som vi mötte på en härlig frukost i de småländska skogarna. 
  2023-06-29
  35:13
 • Avsnitt 40: Är lagom bra eller dåligt?
  Vi pratar om gener och arv. Vad har vi med oss i bagaget och hur mycket kan vi påverka kring vilka vi är?  Bör vi påverka våra barn och våra relationer? Har ordet lagom fått en orättvist negativ klang? 
  2023-05-25
  22:22

Fler podcasts i Barn och familj

Om Föräldrapeppen

Efter 25 års äktenskap, och med fyra barn i åldrarna 9-20 år, delar Nette och Gabbe med sig av erfarenheter kring relationer, föräldraskap och tro. Det blir högt och lågt, skratt och allvar, i en salig blandning. Precis som livet är.
Podcast-webbplats

Lyssna på Föräldrapeppen, Vattnet går och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Föräldrapeppen

Föräldrapeppen

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Föräldrapeppen: Poddsändningar i Familj