Powered by RND
Lyssna på En påse pengar i appen
Lyssna på En påse pengar i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

En påse pengar

Podcast En påse pengar
Podcast En påse pengar

En påse pengar

Skandia
Lägg till
En kvart varje vecka möter vi kända och okända gäster som alla har ett gemensamt intresse – sparande, investeringar, pengar, boende och pension i podden "En pås...
Mer
En kvart varje vecka möter vi kända och okända gäster som alla har ett gemensamt intresse – sparande, investeringar, pengar, boende och pension i podden "En pås...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 73
 • #73 Steget före – så minskar du risken för bedrägeri
  Glöm felstavade låtsasmejl! Bedragarna idag är betydligt mer sofistikerade än så, säger trygghetsstrategen Christoffer Bohman. Numera riskerar såväl unga som äldre att drabbas och vi måste börja prata mer med varandra om hur man skyddar sig. Christoffer berättar om några trendande bluffmetoder och ger tillsammans med Skandiabankens vd Arvid Krönmark sina bästa råd för att minska risken för bedrägerier. 
  2023-09-27
  17:31
 • #72 Bolånetipset som kan öka hushållets kassaflöde: "Mycket bättre"
  Sparekonomen Christina Sahlberg delar med sig av sina bästa privatekonomiska tips i tuffare tider. Vi pratar ränteavdrag och jämkning som kan öka hushållets kassaflöde. Men också amortering, buffert, långsiktigt sparande, ränta på ränta-effekten och att det särskilt finns en sorts sparande hon aldrig kommer göra avkall på. "Det är dumt att inte spara på det väldigt förmånliga sättet", säger Christina om att löneväxla.
  2023-09-20
  17:11
 • #71 Smarta byggstenar som kan lyfta ditt sparande
  Vad händer på marknaden och med svenska kronan? Är en mjuklandning möjlig eller har lågkonjunkturen bara skjutits upp? Maria Qundos och Seyran Naib på Skandias kapitalförvaltning ger sin syn på nuläget. Dessutom går de igenom vilka byggstenar som kan platsa i ett bra och väldiversifierat sparande.
  2023-09-13
  16:49
 • #70 Stefan Ingves: Fyra största frågorna för Sveriges framtid
  ”Man får den växelkurs man förtjänar.” Det säger Stefan Ingves när vi rivstartar säsong 5 av podden. Han lämnade vid årsskiftet jobbet som Riksbankschef efter 17 händelserika år. Vad har han gjort sedan dess, hur ser han på det ekonomiska läget, på kronan och ränteläget? Och vilka är de fyra största utmaningarna för Sverige framåt? Detta och mycket mer i säsongens första avsnitt av ”En påse pengar”. Sist men inte minst får vi också Stefan Ingves allra bästa spartips. 
  2023-09-06
  17:44
 • #69 Sparexperternas samlade tips (best of säsong 4)
  Här kommer en kavalkad av guldkorn och värdefulla spartips från fjärde säsongen av En påse pengar! Stort tack för att du lyssnar – vi ses igen i september!  (Prenumerera gärna på podden så får du en notis när vi är igång).
  2023-06-14
  14:18

Fler podcasts i Näringsliv

Om En påse pengar

En kvart varje vecka möter vi kända och okända gäster som alla har ett gemensamt intresse – sparande, investeringar, pengar, boende och pension i podden "En påse pengar". Vi guidar dig till privatekonomisk trygghet med tips och inspiration!
Podcast-webbplats

Lyssna på En påse pengar, Ekonomiekot Extra och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

En påse pengar

En påse pengar

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

En påse pengar: Poddsändningar i Familj