Powered by RND
Lyssna på En förälder blir till i appen
Lyssna på En förälder blir till i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarUtbildning
En förälder blir till

En förälder blir till

Podcast En förälder blir till
Podcast En förälder blir till

En förälder blir till

Libero
Lägg till
Lyssna på en podd om ditt livs resaVarje gång ett barn föds, föds också en förälder. Vi vet hur otåligt det kan kännas att vänta på plusset på stickan och att p...
Mer
Lyssna på en podd om ditt livs resaVarje gång ett barn föds, föds också en förälder. Vi vet hur otåligt det kan kännas att vänta på plusset på stickan och att p...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 14
 • Allt du undrar
  Det stora frågeavsnittet! Här svarar vi på det ni undrar - våra experter, psykologen Tova Winbladh och barnläkaren Maria Frid går igenom frågelådan från vår Instagram. Ni får svar på hur små barns impulskontroll fungerar, vad en överskottskräkning är och hur man kan tänka om ens partner inte verkar lika glad som en själv över bebisen. Vi pratar om barn som bara vill sova med sin mamma, barn som bits och varför det kan vara så bra att rapa ordentligt - både som liten och stor!Experter: Tova Winbladh och Maria Frid Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-06-27
  47:09
 • Sömnen
  Går det att förbereda sig för den sömnbrist en liten bebis ofta innebär? Hur ska man förhålla sig till att ständigt vara trött och när blir det bättre? Vi benar i trötthetens tunnelseenden och funderar kring hur vakna nätter kan påverka ens relation. Dessutom pratar vi om rutiner, hur livet både förändras och går att hålla kvar vid när man har en liten som styr. Om sänkta förväntningar, att kavla upp ärmarna och tänka att man ibland bara behöver ta sig igenom.Expert: Tova WinbladhGäst: John Valencia från PappaPappaDotter Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-06-27
  41:14
 • Postpartum
  Hur klarar man av den stora omställningen det är att födas som förälder? Vad gör man när man inte känner igen sig själv längre och hur kan man be om hjälp? Vi pratar postpartumdepressioner och hur föräldraskapet handlar om så mycket mer än att vara stark. Om själslig turbulens och hur man kan prata om det. Vi ringer också upp fysioterapeuten Tove Jendman för att få veta mer om den kroppsliga återhämtningen och vikten av att både hitta knipet och lära musklerna att slappna av.Experter: Tova Winbladh och Tove JendmanGäst: Emilia Bergmark-Jimenez Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-06-27
  1:04:31
 • Den stora myten
  Hur ska man kunna skilja på fakta och åsikt när allt är nytt och inget tycks vara sant för alla? Går det ens att navigera den nya tillvaron med bebis i famnen där alla säger olika samtidigt som hormonerna studsar runt? I detta avsnittet hjälper Cecilia Chrapkowska till att bena ut vad som är sant och falskt kring bebisar och föräldrarskapet. Vi pratar också om hur det goda rådet om att njuta av bebisbubblan lätt kan bli en stress bland blöjbyten, sömnbrist och nya måsten.Expert: Cecilia ChrapkowskaGäst: Showbonden Susanna Karlsson Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-06-27
  34:56
 • 1. Plusset på stickan
  Gäst: Frida Skattberg @bakamedfridaVad händer i hjärta och hjärna när du förstår att du ska bli förälder? Vad är egentligen psykologiska gravidsymtom? Och hur hanterar man känslorna inför den förändring som kommer och vad ska man - rent praktiskt - göra när man blir gravid? Vi tar också ett stickspår och hör om hur det är att bli förälder utan att vara beredd. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2021-08-09
  45:14

Fler podcasts i Utbildning

Om En förälder blir till

Lyssna på en podd om ditt livs resaVarje gång ett barn föds, föds också en förälder. Vi vet hur otåligt det kan kännas att vänta på plusset på stickan och att påbörja resan att bli förälder. Vi vet att det finns fler frågor än svar. Med Liberos podd ”En förälder blir till” vill vi med hjälp av programledaren Elaine Eksvärd lufta de frågorna med andra - som blivit föräldrar eller som är på sin resa dit. Med nio avsnitt om de utmaningar, fantastiska som svåra, som väntar längs vägen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på En förälder blir till, Simple Swedish Podcast och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

En förälder blir till

En förälder blir till

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

En förälder blir till: Poddsändningar i Familj