Powered by RND
Lyssna på Drömbröllop med Johanna och gäster i appen
Lyssna på Drömbröllop med Johanna och gäster i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarBarn och familj
Drömbröllop med Johanna och gäster

Drömbröllop med Johanna och gäster

Podcast Drömbröllop med Johanna och gäster
Podcast Drömbröllop med Johanna och gäster

Drömbröllop med Johanna och gäster

Johanna Kajson
Lägg till
Välkommen till den fjärde säsongen av "Drömbröllop med Johanna och gäster" – uppföljningen på succén ”Drömbröllop med Paula och Johanna”. Bröllopskoordinatorn o...
Mer
Välkommen till den fjärde säsongen av "Drömbröllop med Johanna och gäster" – uppföljningen på succén ”Drömbröllop med Paula och Johanna”. Bröllopskoordinatorn o...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 45
 • Vänskap blev till kärlek och bröllop, med Johanna Lind Bagge
  Veckans avsnitt - som också är säsongsavslutning - bjuder på många skratt! Gäst är ingen mindre än Johanna Lind Bagge. År 1993 blev hon fröken Sverige och hon har sedan dess varit en offentlig person med ett väletablerat namn inom hälso- och skönhetsbranschen. Johanna berättar i detta avsnitt av Drömbröllop om vänskapen mellan henne och Anders Bagge som blev till kärlek, om när han gick ner på knä och friade, varför det var prio 1 för dem med en kyrka där man fick ha hund med sig och varför det är viktigt att inte tumma på vissa detaljer som spelar roll under den stora dagen. Eftersom detta inte var första gången Johanna planerade sitt bröllop så har hon samlat på sig många värdefulla insikter när det kommer till bröllopsförberedelser. Det pratas också om ”selfcare-vecka” innan bröllopet – vad är det och vad gör man då egentligen? Podcasten produceras av Life of Svea.
  2021-05-04
  1:05:15
 • Önskeavsnitt! - Två "vanliga" brudar berättar om sina bröllop
  Den här veckans avsnitt av podden är verkligen alldeles fullspäckat med tips och – alldeles speciellt! För det är nämligen så att det gästas inte bara av en gäst som i normala fall, utan TVÅ. Länge har det önskats att två "helt vanliga" brudar ska vara gäster i podden - detta är avsnittet då det händer. Hör Daniella berätta om sitt fantastiska bröllop som, trots en budget att hålla, kändes som att det sista som sparats in på var just krutet. Caroline berättar om sitt magiska bröllop inklusive detaljer om frieriet, budgetplaneringen, val av lokal, prioriteringarna för att hålla budget och hur nära och kära hittade kreativa lösningar som gjorde all skillnad. Ni vill inte missa det här avsnittet med dess värdefulla tips och tricks! Podden produceras av Life of Svea.
  2021-04-28
  1:27:50
 • Liveplanering av Hanna Pees bröllop
  Veckans avsnitt gästas av bloggaren, programledaren och TV-producenten Hanna Persson, även känd som "Hanapee". Hanna berättar om när hon friade till Anton och det bjuds på en hel det relationssnack. Det pratas också om förlovningsringarna, tankar kring att vara gravid och gifta sig samt planerna på att hålla bröllopet på släktgården och logen. Hanna och Anton är inte helt överens om gästlistan och om bröllopet ska hållas i kyrka eller ej – hur löser man det lättast, kan man kompromissa så att det blir win-win? Det och mycket mer i veckans avsnitt av Drömbröllop! Podden produceras av Life of Svea.
  2021-04-21
  1:06:56
 • Bröllop på Österlen, med Carin da Silva
  Dansaren, programledaren, bloggaren och poddaren Carin da Silva gästar veckans avsnitt av Drömbröllop! Carin berättar bland annat om frieriet, bröllopsplaneringen och varför hon och hennes man valde att gifta sig i Skåne. Carin delar även med sig av vad hon tycker var allra viktigast under den stora dagen; nämligen människorna på plats och att kärleken låg i fokus. Det pratas också om att minska ner på ”gudasnacket” under ceremonin, bröllopsdansen såklart och att hålla känslosamma tal. Podden produceras av Life of Svea.
  2021-04-14
  56:19
 • Vinterbröllop och beauty, med Emma Unckel
  I veckans avsnitt av Drömbröllop med Johanna och gäster får ni höra beautyredaktören, poddaren och influencern Emma Unckel berätta om frieriet som ägde rum i det nyrenoverade köket, hennes och maken Nisses magiska vinterbröllop och den stundande 10-åriga bröllopsdagen. Emma delar även med sig av "Beauty Hacks" inför den stora dagen. Podden produceras av Life of Svea.
  2021-04-08
  1:19:27

Fler podcasts i Barn och familj

Om Drömbröllop med Johanna och gäster

Välkommen till den fjärde säsongen av "Drömbröllop med Johanna och gäster" – uppföljningen på succén ”Drömbröllop med Paula och Johanna”. Bröllopskoordinatorn och bröllopsexperten Johanna Kajson möter här kända gäster som hon har inspirerande bröllopssamtal med.
Podcast-webbplats

Lyssna på Drömbröllop med Johanna och gäster, Vattnet går och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Drömbröllop med Johanna och gäster

Drömbröllop med Johanna och gäster

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store