Powered by RND
Lyssna på Barnradions poddpaket 9-13 år i appen
Lyssna på Barnradions poddpaket 9-13 år i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarBarn och familj
Barnradions poddpaket 9-13 år

Barnradions poddpaket 9-13 år

Podcast Barnradions poddpaket 9-13 år
Podcast Barnradions poddpaket 9-13 år

Barnradions poddpaket 9-13 år

Sveriges Radio
Lägg till
Lyssningspaket att ladda ner för 9-13-åringar, med olika teman. Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl
Mer
Lyssningspaket att ladda ner för 9-13-åringar, med olika teman. Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 31
 • Mysteriumpaketet 2.0
  Du vet historier som slutar typ: Va, vad hände? Vem var det då? Kan det inte ha varit att...? Vi snackar MYSTERIUM. Här är ett helt paket fyllt med sådana. Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning.I det här mystiska paketet hör du: Stora händelser, ”MH370 - Flygplanet som försvann”. Historierummet, ”Nefertiti - den mystiska härskaren”. Stora händelser, ”Mordet på statsminister Olof Palme”. Fler avsnitt finns i vår app Sveriges Radio Play, och på Barnradions hemsida.Producent poddpaketet: Olivia Axelson. Illustration: TT och Charlotte Heyman.
  2023-09-29
  35:38
 • Fotbollspaketet 2.0
  VM må vara över för den här gången, men än finns det mycket fotboll kvar! Lyssna på vårt fullspäckade poddpaket tillägnat allas vår favoritboll. Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning.I det här paketet hör du:⚽ Juniorsporten om Malmö FF:s satsning på damfotboll⚽ Juniornyheterna om Zlatan – Sveriges bästa spelare genom tiderna⚽ 1000 modiga frågor om att inte få vara med när killarna spelar fotboll på rastenFler poddpaket finns i vår app Sveriges Radio Play, och på Barnradions hemsida.Producent poddpaketet: Hilma LundwallIllustration: Collage med bilder från Pexels, TT och Sveriges Radio.
  2023-08-23
  25:51
 • Långtråkigt-fixar-paketet
  Sommarlov är ofta kul och härligt. Men det kan också vara oerhört enormt superlångtråkigt. För den som råkat ut för det finns det här poddpaketet. Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning.I det här paketet hör du flera avsnitt av Juniornyheterna Special, "Rekordavsnittet", "Hemliga spioner", "Så blir du en game-master" och "Därför är folk galna i manga och anime". Fler avsnitt finns i vår app Sveriges Radio Play, och på Barnradions hemsida.Producent poddpaketet: Olivia Axelson Illustration: Collage med bilder från TT och Unsplash.
  2023-07-31
  27:48
 • Dramapaketet
  Drama kan få en att spricka av nyfikenhet och vilja veta ALLT som hänt. Eller kännas som en klump i magen, oro för att vara vara den alla snackar om. I det här poddpaketet får du drama av alla sorter. Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning.I paketet hör du inslag från 1000 modiga frågor, Fake, Är det ledigt här och Stora händelser.Fler avsnitt finns i vår app Sveriges Radio Play, och på Barnradions hemsida.Producent poddpaketet: Olivia Axelson Foto & illustrationer: Ninni Westin, Allis Bergstrand, Jim Bourdier, Martin Cleaver AP/TT, och Sveriges Radio.
  2023-04-28
  38:32
 • Kompispaketet
  Vänner, ovänner, kompisdraman, bästistrassel och starten på ett riktigt mysterium det här poddpaketet är fyllt av hemlisar, svåra frågor och starka känslor. Poddpaketet passar dig som är ungefär 9-13 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som hemmalyssning.I paketet hör du inslag från Tjuvlyssnat, Fake, Kompistorsdag i Barnmorgon och Sommarlovsmysteriet: Min bästa väns hemliga liv.Fler avsnitt finns i vår app Sveriges Radio Play, och på Barnradions hemsida.Producent poddpaketet: Kristina Pérez
  2023-03-31
  39:34

Fler podcasts i Barn och familj

Om Barnradions poddpaket 9-13 år

Lyssningspaket att ladda ner för 9-13-åringar, med olika teman. Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl
Podcast-webbplats

Lyssna på Barnradions poddpaket 9-13 år, BabyzPodcast och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Barnradions poddpaket 9-13 år

Barnradions poddpaket 9-13 år

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Barnradions poddpaket 9-13 år: Poddsändningar i Familj