Powered by RND
Lyssna på Ångestpodden i appen
Lyssna på Ångestpodden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Ångestpodden

Podcast Ångestpodden
Podcast Ångestpodden

Ångestpodden

Ida Höckerstrand & Sofie Hallberg
Lägg till
Ångestpodden tar upp alla dom tankar och funderingar som många någon gång har tänkt men inte pratat om högt. Lättsamhet och allvar är två ingredienser till hur ...
Mer
Ångestpodden tar upp alla dom tankar och funderingar som många någon gång har tänkt men inte pratat om högt. Lättsamhet och allvar är två ingredienser till hur ...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 516
 • FRÅGAN ÄR: Vad är psykologisk motståndskraft?
  Det här veckans "frågan är" görs i betalt samarbete med försäkringsbolaget Euro Accident. Vi får väldigt mycket frågor från er som ofta är kopplade till ångest, oro och stress, men också är det ofta stress kopplat till just arbetslivet. Hur kan ett försäkringsbolag rädda en i arbetslivet? Vad har man rätt till? Vad har du för försäkringar via din arbetsplats? Du ska ju få rätt hjälp, i rätt tid. Med oss i avsnittet har vi återigen Fredrik, som är chefspsykolog hos Euro Accent och han är nordisk ansvarig för deras unika metod kring förebyggande och individanpassad hjälp. I veckans avsnitt djupdyker vi i psykologisk motståndskraft. Vad är det, egentligen? Kan man öva upp sin psykologiska motståndskraft?Hur mycket ska man egentligen dela med sig av sin psykiska hälsa/ohälsa på arbetsplatsen och i rekryteringsprocesser? Vad är tecken på utmattning och hur vet man att man är redo att börja jobba igen efter en sjukskrivning? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-24
  32:05
 • 452. Annie Lööf - Har det varit värt det?
  Denna veckan gästas vi av Annie Lööf, fd. partiledare för Centerpartiet. I detta avsnitt utforskar vi politikens pris. Annie Lööf berättar om de utmaningar och faror hon stött på i sin politiska karriär, inklusive hot och hat som varit en del av hennes vardag.Vi dyker in i den svåra perioden när Annie Lööf blev måltavla för ett mordförsök under Almedalsveckan och hur detta dramatiska ögonblick påverkade henne och hennes familj.Annie Lööf delar sin personliga resa, från politiska toppar till att hitta styrka i det som verkligen betyder något – familjen och det personliga välbefinnandet.Vi reflekterar över frågor om priset av offentlig tjänst, riskerna med politiskt engagemang och hur man kan hitta balans i en utmanande värld.Rösta på oss i Influens Awards här: https://influencermarketingsummit.se/influens-awards/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-20
  1:10:52
 • FRÅGAN ÄR: Jag mår dåligt, en nära mig mår dåligt, vad gör jag?
  "Hur ska jag prioritera att jobba med min egen psykiska ohälsa när någon annan i min närhet mår väldigt dåligt?" Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-18
  15:22
 • 451. En blind leder en blind in i hösten
  Det traditionsenliga höst-avsnittet är här. Det blir ett avsnitt om att ha dålig energi, att välja sina strider och att sårbarhet är nyckeln till den mytomspunna närvaron. Sofies lista och kind of to-do-list över hösten lyder som följer: Välj dina strider Våga lurar hjärnan meraBryt ensamheten genom att skrika ut den Vad som menas? Det vår du höra. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-13
  1:03:20
 • FRÅGAN ÄR: Är det svårt att vara människa idag?
  Den här veckans frågan är görs i betalt samarbete med försäkringsbolaget Euro Accident. Vi får väldigt mycket frågor från er som ofta är kopplade till ångest, oro och stress, men också är det ofta stress kopplat till just arbetslivet. Hur kan ett försäkringsbolag rädda en i arbetslivet? Vad har man rätt till? Vad har du för försäkringar via din arbetsplats? Du ska ju få rätt hjälp, i rätt tid. Med oss i avsnittet har vi Fredrik, som är chefspsykolog hos Euro Accident och han är nordisk ansvarig för deras unika metod kring förebyggande och individanpassad hjälp. Och frågan är: Är det svårt att vara människa idag? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-10
  24:43

Fler podcasts i Hälsa och motion

Om Ångestpodden

Ångestpodden tar upp alla dom tankar och funderingar som många någon gång har tänkt men inte pratat om högt. Lättsamhet och allvar är två ingredienser till hur Ångestpoddden bryter tabun och skapar mer öppenhet kring psykisk ohälsa. Nya avsnitt varje torsdag. Produceras av Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Ångestpodden, Feel Better, Live More with Dr Rangan Chatterjee och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Ångestpodden

Ångestpodden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store